Iets moois laten zien een vitrinekast trekt de aandacht

Zowel voor musea, bedrijven en particulieren biedt SDB de hoogste kwaliteit tegen een interessante prijs. Winkeliers, verzamelaars en zelfs verhuurbedrijven werken graag samen met SDB. Door een collectie modelauto's, sieraden, miniaturen of museumstukken tentoon te stellen in een vitrinekast, trekt het de aandacht, beschermt het de objecten en wordt het niet ongewenst weggehaald. Door eigen productie kunnen wij naar uw ontwerp leveren maar ook in het standaard programma hebben wij voor elke woonkamer, galerij of winkel wel iets dat past. Ook vitrinekasten die compleet glas op glas verlijmd moeten zijn, zijn voor ons geen enkel probleem

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een vitrinekast:

  • Afmetingen
  • Verlichting
  • Glas
  • Prijs - kwaliteit verhouding
  • Design

Afmetingen

De afmetingen van een vitrinekast zijn natuurlijk sterk afhankelijk van het gene wat u wenst te presenteren. Het profielsysteem zorgt ervoor dat de glazen planken flexibel in hoogte te gebruiken zijn. Een vitrinekastkast moet natuurlijk nooit te groot of te klein zijn, wellicht is het dan een idee om eens langs te komen bij SDB. We hebben een kleine showroom en u kunt gelijk eens door de productiehallen wandelen, dit geeft vaak een goed beeld. De showroom is op afspraak te bezichtigen Mocht u door uw situatie gebonden zijn aan maten die wij niet standaard voeren, maken wij natuurlijk graag een maatwerk aanbieding voor u, dit kunt u het beste per mail of telefonisch aanvragen: info@sdb.nu of 073-6339133. 

Verlichting

Qua verlichting kunnen we alle kanten op. Vaak maken we gebruik van een plafondspots, spanningsrail met zij spots of ledstrips. Ledstrips gebruiken we vaker voor een egale verlichting in de vitrinekast. Over het algemeen maken we gebruik van warmwit LED verlichting tussen de 2700 - 3000K  dit is te vergelijken met halogeen verlichting. Mocht u liever koudwit 4000K en hoger, hebben, dan is dit op aanvraag mogelijk. Bij stolpen of glas-op-glas verlijmde vitrines werken we vaak met LED pendelspots of een LED brug. Kijk voor de verschillende mogelijk heden even op onze pagina omtrent verlichting. Bij vitrines zonder verlichting werken we vaak met een glazen plafond zo kan licht van buiten de kast verlichten.

LED-verlichting-vitrinekast.jpg

Glas

In openbare ruimte is het verplicht maar ook in een woning is het aan te raden om aan de buitenzijde met gehard veiligheidsglas te werken. Dit is iets dat SDB bij alle vitrinekasten doet. Wilt u nog meer,  bijvoorbeeld een UV-filter dan kunt u het beste een vitrine met gelaagd glas nemen, deze optie bieden wij niet standaard aan om dat dit niet in elke constructie mogelijk is, wij kunnen dit op aanvraag aanbieden. Heeft u zelf een ander type glas of iets exotisch in gedachten dan kunt u dit altijd aanvragen, meer weten over glas kijk dan even op deze pagina.
float-gehard-glas-extra-klein.jpg

Prijs

Uiteraard is de prijs ook belangrijk, af en toe lijken andere leveranciers goedkoop maar is dat ook zo? SDB levert een vitrine namelijk compleet gemonteerd af. Dit is dus niet te vergelijken met een bouwpakket. Andere noemen een standaard kastje al stofdicht, SDB heeft hier een aparte collectie voor met een deur compleet in profiel met rubberen afsluiting strips. Ook wordt er standaard met hoogwaardige LED verlichting gewerkt. Door eigen productie en een standaard programma zijn onze producten scherp geprijsd, vooral standaard kasten worden in serie geproduceerd.

 

Design

Qua design zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van design, een standaard vitrinekast kan in een andere kleur worden geproduceerd. Behalve profiel kunnen we ook een kast uit glas produceren. Heeft u zelf iets in gedachten of dient een ontwerp aan te sluiten in een bepaald concept dan denken wij graag met u mee, door eigen productie kunnen wij naar uw ontwerp, idee produceren.

Enkele voorbeelden van een vitrinekast op locatie gefotografeerd:

Heeft u nog meer vragen neem dan contact op met ons, alles duidelijk bekijk dan snel ons standaard programma.

 

 

© 2015 - 2021 sdbvitrine.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel