SDB Vitrinebouw is specialist op het gebied van UV-verlijmen:

Tegenwoordig willen winkels, musea en particulieren het liefst een zeer transparante presentatie mogelijkheid. Hier heeft SDB op ingespeeld en zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van glas op glas UV-verlijmen. Het verlijmen bij SDB is nog steeds authentiek handwerk, hierdoor zijn de verlijmingen erg net met als resultaat dat er geen lijmresten zichtbaar zijn. Het verlijmen is zo sterk dat deze verbinding vaak sterker is dan het glas. Behalver gehard veiligheidsglas kan SDB ook gelaagd glas verlijmen.

SDB Vitrinebouw kan met het eigen profielsysteem en het  glas op glas verlijmen  schitterende combinatiemaken. Zo zijn producten als stolpvitrines en  tafelvitrines met gasdrukveren hier een goed voorbeeld van.  Behalve deze voorbeelden kan er ook voor maatwerk worden gekozen, zo kan SDB complete glas vitrines produceren zonder profiel.

 

Detail glasverlijming.jpg

Door het UV-Verlijmen kunnen wij een compleet glazen vitrinekast aanbieden, dus ook zonder profiel. Zo hebben wij voor kantoorinrichting en winkelinrichting diverse oplossingen. 

© 2015 - 2021 sdbvitrine.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel