Algemene en Leveringsvoorwaarden

Algemeen:

Deze webwinkel is bedoeld ter informatie en verkoop en richt zich op bedrijfsleven, handel en industrie. Het is geen aanbieding in juridische zin. Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering daarvan worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen schriftelijk met ons overeengekomen te worden. 
Alle leveringen en offertes volgens de FME voorwaarden.

Betaling en prijzen:

Alle prijzen in deze webwinkel zijn nettoprijzen exclusief BTW.  Vanaf een netto bestelwaarde van € 255, - exclusief BTW is de levering binnen Nederland inbegrepen (met uitzondering van de Waddeneilanden en leveringen op een verdieping). Geleverde artikelen blijven eigendom van SDB Vitrinebouw B.V. tot volledige betaling heeft plaatsgevonden. SDB Vitrinebouw B.V. levert niet op rekening. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen dient betaling vooraf te geschieden zonder enige korting.

Aflevering met meubeltransport:

Vitrines worden compleet* geleverd achter de eerste deur begane grond, bereikbaar met vrachtwagen combinatie. Levering geschiedt in een bepaalde leverweek en dus niet  op een vooraf afgesproken dag. Voor Nederland en België worden geen vrachtkosten in rekening gebracht bij bestellingen boven de  € 255,- netto excl. BTW. Uitzonderingen zoals Waddeneilanden en leveringen op een verdieping nagelaten.  Levering naar andere landen is mogelijk tegen additionele vrachtkosten. 

Leveringen op een etage zijn mogelijk, na overleg met SDB. Hiervoor worden extra kosten berekend. Leveringen op een afgesproken dag zijn ook mogelijk, ook hiervoor worden extra kosten berekend. 

* Onze vitrines zijn compleet gemonteerd, met uitzondering van de glazen legborden. Deze worden door de klant zelf op hoogte gesteld.

Afhalen is mogelijk na overleg met SDB Vitrinebouw. 

Kwaliteitsgarantie:

Op alle producten in de catalogus garandeert SDB Vitrinebouw B.V. 3 jaar kwaliteitsgarantie. Deze garantie beperkt zich tot zich voordoende materiaal- en fabricagefouten en omvat dus niet storingen die hun oorzaak hebben in aan enige vorm van slijtage of verbruik onderhevige onderdelen van het geleverde. De kwaliteitsgarantie is niet van toepassing op gevolgschade, verlies of opzettelijke beschadiging.

Klachten:

Alle reclamaties over beschadigingen, onvolledigheid of vergissing worden door ons slechts in behandeling genomen indien zij ons rechtstreeks binnen 8 dagen, na ontvangst en voor ingebruikname van de goederen, schriftelijk hebben bereikt. Orders en bestellingen kunnen niet worden geannuleerd mits voorafgaande toestemming van SDB Vitrinebouw B.V.  Goederen worden enkel teruggenomen in hun originele verpakking en mits voorafgaande toestemming van SDB Vitrinebouw B.V.

Opslag en verwerking van persoonsgegevens:

Informatie en opmerkingen m.b.t. bescherming van persoonlijke gegevens vindt u in het onderdeel privacyverklaring.

Veranderingen:

SDB Vitrinebouw B.V. behoudt zich het recht voor productveranderingen, die onzes inziens de kwaliteit ten goede komen, zonder voorafgaande aankondiging door te voeren. De prijzen in deze webshop zijn geldig onder voorbehoud van typefouten. Vergissingen in product omschrijvingen en prijzen zijn voorbehouden. 

btw nr: NL856889490B01

KvK: 67236065

 

© 2015 - 2021 sdbvitrine.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel